Skip to content

Projekti

BrodTech Cafe

BrodTech Café  – Večernja druženja uz teme o tehnologiji, marketingu, poduzetništvu i još puno više!

BrodTech Cafe
ljetna skola kosarke klasije

Ljetna škola košarke Klasije

Ljetna škola košarke ‘Klasije’ je inovativna-športsko-zabavna edukacija osmišljena za osnovnoškolce. Sastoji se od treninga i natjecanja, sportsko-psiholoških predavanja o motivaciji djece za sportske aktivnosti, upravljanje vlastitim ciljevima te timskom funkcioniranju. Kombinacija edukacije i sporta je ono što če ovoj Ljetnoj školi košarke Klasije daje prepoznatljivost i jedinstvenost. 

Insta Art Izazov – Slavonija u srcu

je projekt kojeg je pokrenula Udruga Zebrica u svrhu promocije Grada Slavonskog Broda kroz filtere Instagrama. Zahvaljujući uspjehu prvog Izazova, u suradnji s udrugama Lima i CroCulTour te predstavnicima vlasti gradova Đakova i Osijeka, priča o Insta ART Izazovu se širi. Najboljih sto fotografija odabranih od strane stručnog žirija će biti izložene u kulturnim objektima u gradovima u kojima se odvija Insta ART Izazov

slavonijausrcu panel
dragutin tadijanovic e biografija

Dragutin Tadijanović – online životopis

Povodom ovogodišnje “Noći muzeja 2014” Zebrica je u suradnji s udrugom Lima i Spomen domom Dragutina Tadijanovića uz sponzorstvo tvrtke Otprema predstavila e-izdanje biografije Dragutina Tadijanovića, jednog od najvećih hrvatskih pjesnika rodom iz Rastušja pored Slavonskog Broda. Biografija će se konstantno nadopunjavati sadržajem vezanim uz lik i djelo Dragutina Tadijanovića. 

Insta Art Izazov

Insta ART Izazov je projekt kojeg je pokrenula Udruga Zebrica u svrhu promocije Grada Slavonskog Broda kroz filtere Instagrama. Prvi Izazov će se održati u periodu od 15.8. do 15.9.2013., dok će se prva izložba, sa 100 fotografija na temu “Slavonski Brod u Srcu”, održati od 23.9. do 29.9. u Galeriji umjetnina Grada Slavonskog Broda.

instaART izlozba
kultura broda

KULtura Broda

Zebrica u suradnji s udrugom Lima i kulturnim objektima u Slavonskom Brodu organizira grupni obilazak kulturnih objekata u dugo isčekivanoj Noći muzeja. Obilazak kulturnih institucija organiziran je uz pratnju turističkog vodiča za srednjoškolce i građanstvo.

Biciklijada Mali Pariz – Klakar

Biciklijada Mali Pariz – Klakar, zamišljena je kao vožnja biciklista amatera i cikloturista dijelom Brodsko – posavske županije. Naziv je smišljen kao šaljiva asocijacija na auto moto utrku Paris – Dakar. Cilj biciklijade je promocija kontinentalnog dijela Republike Hrvatske kroz cikloturizam i gastronomsku ponudu Brodsko-posavske županije. 

Biciklijada Mali Pariz - Klakar
Skip to content