Skip to content

Natječaj za potporu projektima društvenog poduzetništva – MOJA ZAJEDNICA

  • 2 min read

Zaklada UniCredit, Zagrebačka banka i NESsT objavili su natječaj Moja zajednica za potporu projektima vezanim uz društveno poduzetništvo kako bi se ojačali kapaciteti ovih poduzeća i udruga. Natječaj se realizira uz podršku Ministarstva rada i mirovinskog sustava. Rok prijave je 26. lipnja 2013.

moja zajednica natjecaj zebrica moja zajednicaNa natječaj se mogu prijaviti udruge i zadruge, zaklade, mali i srednji poduzetnici te inovativna start-up poduzeća, s projektom koji je vezan uz jedno od sljedećih područja:

>>> Zapošljavanje za osobe s invaliditetom, rizične mlade, etničke manjine i druge populacije isključene s tržišta rada.
>>> Ostvarivanje održivog prihoda za obrtnike, poljoprivrednike i druge proizvođače s niskim prihodima kojima je potreban pristup tržištima.
>>> Tehnološke inovacije usmjerene na poboljšanje kvalitete života i ostvarivanje društvene koristi za zajednicu.

Svi sudionici natječaja proći će radionice s ciljem povećavanja vlastitih kapaciteta za razvoj i provedbu društveno poduzetničkih aktivnosti, a tematski vezane uz izradu preliminarne studije izvedivosti, istraživanje tržišta i marketing te financije i pisanje poslovnih planova.

Po završetku radionica te prezentaciji projekata i poslovnih planova Zaklada UniCredit i Zagrebačka banka u suradnji s NESsT-om dodijelit će pet donacija u iznosu od 7 500 EUR za svaku od najboljih poslovnih ideja.

Više informacija o propozicijama natječaja dostupno je na internetskoj stranici Zagrebačke banke i NESsT-a.

Izvor: H-alter

Skip to content