Skip to content

Brodcast – Nova era podcasta u Slavonskom Brodu: Razgovori o kreativnosti, edukaciji i društvenim izazovima

  • 2 min read

Jučer je svjetlo dana ugledala prva epizoda Brodcasta, revolucionarnog podcasta koji označava prvi korak Slavonskog Broda u svijet podcastinga. Voditeljica Klara Tuličić vodi razgovore s kreativcima, edukatorima i pojedincima koji aktivno pomjeraju granice u slavonskobrodskoj i širem lokalnom okruženju.

Klara ističe kako je cilj Brodcasta dijeljenje iskustava, znanja i otkrića sugovornika, s namjerom da se pridonese pozitivnoj promjeni u društvu te da se pomogne slušateljima na osobnom i profesionalnom planu. Tematski raspon razgovora obuhvaća kulturu, kreativnost, obrazovanje te suočavanje s ekonomskim, ekološkim i sociokulturnim izazovima.

Prva epizoda Brodcast-a

https://www.youtube.com/watch?v=2CkmNMxfylU

Prva epizoda ugostila je Tina Horvatina, predavača Poslova internetskog marketinga na Algebri. Horvatin je raspravljao o različitim vrstama edukacije dostupnim danas, perspektivama koje nose sa sobom te kako mladi mogu pronaći svoj put u ubrzanom, umreženom svijetu.

Važno je istaknuti da je Brodcast u razdoblju od 29. rujna 2021. do 19. rujna 2022. sufinanciran od strane Europske komisije putem programa Europske snage solidarnosti. Ovaj program usmjeren je prema mladima, a podršku pruža neformalna skupina mladih Brodcast, uz angažman mladih snaga iz cijele Hrvatske, uključujući Danijelu Grubišić, Martinu Antonac, Lorenu Kečan, Lindu Družetić i Franku Grubišić, te mnoge Brođane koji su doprinijeli pokretanju Brodcasta.

Sve zainteresirane očekuju nove epizode svakog utorka od 6 sati na www.brodcast.eu, Spotifyju ili Brodcast YouTube kanalu. Ubrzo će Brodcast postati dostupan i na Google Podcasts i Apple Podcasts aplikacijama. Sve relevantne obavijesti i informacije moguće je pratiti na Instagramu i ostalim društvenim mrežama Brodcasta. Pridružite se ovoj dinamičnoj inicijativi koja donosi svježe perspektive i korisne insights-e.

Skip to content